ILTCH 2021/1. sz Hírlevél - Elhunyt Hámori Tamás

Tisztelt Sporttársak, kedves Barátaink!

Egy végtelenül szomorú hírt kell közölnünk ebben a hírlevélben!
Szeretett elnökünk Hámori Tamás hétfőn március 22-én a délelőtti órákban súlyos agyvérzés következtében váratlanul elhunyt.
Vasárnap még kirándulni voltak szeretett feleségével Évivel, nagyon jól érezték magukat, majd hétfőn reggel reggelizés közben lett rosszul és olyan súlyos állapotba került, hogy a kórházban már nem tudtak segíteni rajta.
Valamennyiünket, akik hétfőn este értesültünk a történtekről mélységesen megdöbbentett a hír!
Tamás, akit minden idegszálával a teniszhez kötött az élet, teljesen egészséges volt, megkapta az oltásokat, naponta írt, szervezett, telefonált, élte a szokásos járvány alatti mindennapjait. Rettenetesen büszke volt nemrég született unokájára, hatalmas energiákkal támogatta a háttérből gyermekeit Nórát és Bencét.
Azt szokták mondani, hogy nincs nélkülözhetetlen ember. Nos, Tamás talán az egyik kivétel ezalól. A számtalan, teniszhez köthető funkcióit felsorolni sem lehet, az ILTCH alapîtójaként és motorjaként 26 éve tevékenykedett, a Magyar Tenisz Szövetségben évtizedek óta töltött be kihagyhatatlan szerepet, tagja több nemzetközi szervezetnek, az itthoni manager versenyek nehezen képzelhetők el nélküle. Önzetlen szervezőkészségét, angol nyelvtudását, nemzetközi tapasztalatát szinte lehetetlen lesz pótolni!
Még felfoghatatlan számunkra, hogy a következő manager versenyen nem ő hirdeti ki a játékrendet, nem ő ismerteti az eredményeket és adja át a díjakat, vagy hogy az ILTCH által meghívott külföldi csapatokat nem ő köszönti, vagy hogy a szokásos karácsonyi vacsorán nem ő tartja az ünnepi beszédet!
Nagyon váratlanul hagyott itt bennünket, a családját és az egész tenisztársadalmat!

NYUGODJ BÉKÉBEN TAMÁS!

Elnökség