ILTCH 2022/1. Hírlevél

Tisztelt Sporttársak!

 

Lassan egy éve, hogy szeretett elnökünk örökre eltávozott közülünk, de még most is furcsa, hogy nem ő szervezi a versenyeket,
nem ő tartja a kapcsolatot külföldi testvér- klubjainkkal és nem halljuk telefonon jól ismert hangját.

A tavalyi év a pandémia miatt jóval szerényebbre sikerült, mint ahogy azt terveztük.

Egyetlen meghívást sem volt módunkban elfogadni, illetve nem tudtunk meghívni egyetlen klubot sem Magyarországra.
A különböző versenyek(kupák)csaknem 100%-át is el- halasztották.

Az augusztusban a cégbírósághoz beadott változásbejegyzési kérelmünket egy minimális adminisztrációs hiba miatt meg kellett ismételnünk, így csak a Karácsonyi ünnepek előtt egy nappal kaptuk meg a jóváhagyást. Ennek az lett a következménye, hogy a tavalyi évben nem tudtuk megkötni az igért támogatási szerződést 2021-2023-ig a Magyar Tenisz Szövetséggel.

Mivel  a Szövetség még mindíg nem tudott túljutni a korábbi vezetés által okozott súlyos pénzügyi gondokon, jelenleg a szerződéskötésünk halasztódik.

A 2022-es év első eseménye a Hámori Tamás jótékonysági emlékverseny volt (http://iltch.hu/files/docs/ht_emlekverseny_2022.pdf és https://tenisz-palya.hu/klubhirek/1970-hamori-tamas-jotekonysagi-emlekverseny), amelyet minden évben meg fogunk ismételni, és amely nagyon emlékezetesre sikerült. A nevezési díjakból összesen 151.000.-ft jött össze, amelyet átutalunk a Hospice alapítványnak.

A Luxemburgi testvérklub elfogadta idei meghívásunkat, március 25-27 között jönnek Magyarországra. A tenisztalálkozó március 26-án szombaton lesz lebonyolítva.
Erről az eseményről még küldünk részletes tájékoztatót.

Nagyon örülünk, hogy az idei évtől nemcsak a Magyar Tenisz Szövetséggel kerülünk szorosabb kapcsolatba, hanem a Senior Szövetséggel is közös versenyeket szeretnénk rendezni. Ezt a szándékunkat jól mutatja,hogy a Senior Szövetség elnöke Erdei Csaba és főtitkára Bibók Tamás is az ILTC újonnan választott elnökségének tagjai.

2021-ben és már most 2022 elején új tagokkal bővült az ILTC tagsága.

 

Ablonczy Ákost, Almási Zoltánt,Dr. Bondár Gábort, Fuchs Annát, Németh Gyulát, Rátonyi Róbertet, Szabó Istvánt, Tóth Sándort és Tóth Gábort szeretettel üdvözöljük az ILTCH-ban!

 

Ismételten kérjük a T. tagtársakat, hogy aki még nem fizette be a 2021-es tagdíjat sürgősen tegye meg. A 2022-es tagdíjak befizetésére is természetesen van lehetőség.

 

Emlékeztetőül a számlaszámunk: 11702036-20637888(OTP).

 

Minden kedves Tagtársunknak omikron mentes szép napokat kivánunk!

 

Elnökség